Grootouders laten gaatjes prikken in de oren van hun kleindochter zonder toestemming van de ouders: ze verbieden hen om haar alleen te zien

Janine image
door Janine

16 September 2021

Grootouders laten gaatjes prikken in de oren van hun kleindochter zonder toestemming van de ouders: ze verbieden hen om haar alleen te zien
Advertisement

Velen weten het goed: familierelaties zijn niet altijd gemakkelijk om mee om te gaan en te onderhouden. Vooral als er misverstanden zijn en verschillende manieren om de dingen te zien, misschien over de opvoeding en groei van een kind, kunnen conflicten van grote omvang ontstaan, zo groot dat ze het nieuws halen.

In het geval van het gezin waarover we je gaan vertellen, is dit precies wat er is gebeurd. De grootouders en de vader van een 9 maanden oud meisje stonden tegenover elkaar, die het niet eens was met een beslissing van de "ouderen", genomen zonder hem te raadplegen en die op de huid van de baby werd toegepast. Toen de ouder van het incident hoorde, was hij woedend en besloot een nogal drastische tegenmaatregel te nemen, waarvoor hij advies vroeg bij internetgebruikers.

via Mirror

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De mama en papa van de kleine Thalia waren tegen gaatjes prikken in de oren van de baby, tenminste totdat ze zelf duidelijk had aangegeven dat ze ze wilde hebben. Op een dag vertrouwden ze hun dochter echter toe aan haar grootouders, die op haar zouden passen, en het was toen dat de twee iets deden zonder al te veel na te denken over de gevolgen.

Zonder de ouders iets te vragen, lieten de grootouders hun kleindochter gaatjes in haar oren prikken. Dit werd uitgevoerd door een vriend van de grootmoeder, die zich van niets bewust was, gezien de toestemming van de vrouw en de wederzijdse kennis.

Maar toen de vader het kind ging ophalen en zich realiseerde wat de grootouders hadden gedaan, was hij woedend. Kwaad en ontmoedigd vertelde de man wat er was gebeurd door een bericht op Reddit te schrijven, waarmee hij gebruikers om een ​​mening vroeg over wat er was gebeurd.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"We hielden nooit van het idee om haar oren te piercen terwijl ze het er zelf nog niet mee eens kan zijn  - schreef hij - de ouders van mijn vriendin hebben haar oren laten piercen terwijl we het erover eens waren dat deze beslissing bij Thalia zou liggen." Om deze redenen nam de vader van het kind tegenmaatregelen.

Als hij in eerste instantie samen met zijn vriendin besloot de baby niet meer aan zijn grootouders te laten zien, keerde hij na enige tijd op zijn schreden terug, maar onder strikte voorwaarden. Als de grootouders bij de baby waren, moest hij of de moeder van de baby er ook bij zijn. Kortom: een absoluut verbod om haar alleen te zien, een beslissing waarvoor de man om advies vroeg, en die door sommigen als te drastisch werd beschouwd.

andrechinn/Flickr - Not the actual photo

andrechinn/Flickr - Not the actual photo

Er zijn mensen die ons vertellen dat we moeten stoppen hen te straffen voor iets dat zo erg niet is - schreef hij - het punt is dat het niet alleen de gaatjes in de oren zijn, maar vooral de minachting die ze hadden voor onze rol als ouders" . Er vast van overtuigd van wat er is besloten, hebben de ouders van de kleine Thalia veel steun en waardering ontvangen van Reddit-gebruikers.

Wat denk jij ervan? Reageerden ze te streng?

Advertisement