Oma geeft zakgeld aan haar kleindochter, maar ontdekt dat haar schoondochter het geld in eigen zak steekt - Curioctopus.nl
x
Oma geeft zakgeld aan haar kleindochter,…
Deze 38-jarige vrouw vertelt wat het betekent om moeder van 12 kinderen te zijn Man licht Amazon op voor $290.000: hij kocht dure producten en stuurde goedkopere terug

Oma geeft zakgeld aan haar kleindochter, maar ontdekt dat haar schoondochter het geld in eigen zak steekt

12 Oktober 2021 • Door Janine
36.168
Advertisement

Grootouders doen er alles aan om hun kleinkinderen te verwennen. Ze zetten hun behoeften opzij om de glimlach op hun gezicht te zien, misschien door cadeaus of wat geld te geven. Het verhaal dat we je gaan vertellen heeft veel internetgebruikers woedend gemaakt: een grootmoeder ontdekte dat haar schoondochter het geld stal dat ze aan haar kleindochter gaf. Een ellendig, verdrietig, onjuist gebaar. Al het zakgeld dat de grootmoeder haar kleindochter met zoveel liefde gaf, in de hoop dat ze het opzij kon leggen of kopen wat ze nodig had, werd door de moeder van het meisje in eigen zak gestoken. De oudere vrouw, verontwaardigd over het gedrag van haar schoondochter, besloot contact op te nemen met een advocaat.

via: reddit
foto: pexels

De vrouw vertelde het verhaal als volgt: "Ik ben niet erg rijk, maar ik heb aardig wat geld en ik heb veel geld gespaard voor mijn kleindochter voor de universiteit, of voor een huis als ze besluit niet naar de universiteit te gaan.” De afgelopen 8 jaar heb ik haar elk jaar voor haar verjaardag ongeveer $800 per jaar gegeven voor Kerstmis en haar verjaardag, zodat ze plezier kan hebben. Ze is op dit moment 15 jaar.” De grootmoeder gaf dit geld in feite rechtstreeks aan haar schoondochter, die beloofde het opzij te zetten of het te gebruiken om het kind een beetje te "verwennen". Maar ze had het mis: de moeder van het meisje stak al het geld in eigen zak en gaf het aan zichzelf uit, zonder het aan haar dochter te besteden.

De verontwaardigde grootmoeder reageerde op Reddit: "Ik was woedend, niet alleen werd het geld dat ik mijn kleindochter gaf gebruikt door iemand die ik niet eens mocht, maar mijn kleindochter werd verwaarloosd terwijl ze haar alle benodigdheden kon geven. Ik heb haar gezegd dat ze me voor het einde van het jaar moet terugbetalen wat ze me schuldig is, anders schakel ik mijn advocaat in". Je kunt je de woede van de grootmoeder goed voorstellen, die zich bedrogen voelde door haar schoondochter. Deze laatste heeft in 5 jaar tijd namelijk een groot bedrag verzameld. De grootmoeder vroeg zich af ​​of ze juist handelde om het idee te overwegen om juridische stappen te ondernemen of dat ze - in plaats daarvan - te hard was voor haar schoondochter. Gebruikers zeggen van wel: de afspraken waren duidelijk en de moeder van het meisje had het geld opzij moeten zetten, en zeker niet voor zichzelf gebruiken.

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt