Met hun 34 en 35 jaar behoren ze tot de jongste grootouders in het Verenigd Koninkrijk: "ze zien onze kleindochter aan voor onze dochter"

Janine image
door Janine

01 November 2021

Met hun 34 en 35 jaar behoren ze tot de jongste grootouders in het Verenigd Koninkrijk: "ze zien onze kleindochter aan voor onze dochter"
Advertisement

Wie Richard en Jenni Medlam op straat tegenkomt, zou nooit zeggen dat dit stel dertigers kleinkinderen heeft. Toch is het zo: deze jonge mensen zijn met respectievelijk 35 en 34 jaar al grootouders, en om deze reden heeft hun verhaal hen zeer bekend gemaakt, niet alleen in hun land van herkomst, Groot-Brittannië, maar ook in de rest van de wereld.

Zozeer zelfs dat de twee zichzelf "de jongste grootouders van het Verenigd Koninkrijk” noemen. Zelfs als we om voor de hand liggende redenen niet zeker kunnen zijn van dit record, behoren de Medlams ongetwijfeld onder de paren met deze bijzonderheid. Klaar om ze beter te leren kennen?

via Mirror

Advertisement

Jenni Medlam y su esposo Richard, de 33 y 35 años respectivamente, se convierten en los abuelos más jóvenes de Reino Unido

Pubblicato da Cuatro su Mercoledì 6 ottobre 2021

"Als we met onze kleindochter gaan wandelen, is iedereen die we ontmoeten sprakeloos, wanneer we zeggen dat we haar grootouders zijn", gaven Jenni en Richard toe. Het is in feite niet moeilijk om dat kind voor hun eigen dochter aan te zien. Op hun leeftijd zou het volkomen normaal zijn.

Jenni, nu 34, werd zwanger van haar dochter Charmaine toen ze nog maar 16 was. Vastbesloten om de zwangerschap te voltooien, kon de vrouw vandaag niet gelukkiger zijn met haar keuzes. Haar man Richard heeft haar tenslotte altijd gesteund, totdat ze samen hun geweldige kleine familierecord creëerden en de ongelooflijke grootouders van dertigers werden die ze nu zijn.

Advertisement

"De meeste mensen geloven het niet - vervolgde het stel - maar het is niet moeilijk te begrijpen waarom: we zijn pas dertigers en natuurlijk denkt iedereen dat onze kleindochter eigenlijk onze dochter is". Net zoals het niet moeilijk is om je de verbazing voor te stellen die Jenni voelde toen haar dochter Charmaine aankondigde dat ze zwanger was. Een totaal onverwacht nieuws, dat niettemin de hele familie op de beste manier verwelkomde. Toen het gebeurde, besloot de piepjonge grootmoeder alle mogelijke steun te bieden aan haar dochter, die net als zij op het punt stond om als tiener moeder te worden.

Rich Medlam/Facebook

Rich Medlam/Facebook

"Zo'n jonge grootouder zijn betekent meer tijd hebben om voor de familie te zorgen - zeiden Richard en Jenni, die vandaag niet gelukkiger konden zijn met hun situatie - en we zouden zelfs achterkleinkinderen kunnen hebben!".

"Ik wist precies hoe Charmaine zich zou voelen als ze haar moeder moest vertellen dat ze zwanger was - zei Jenni - maar ik vertelde haar dat het haar lichaam is en dat we haar beslissing hoe dan ook zouden accepteren." Dus toen de kleine Isla ter wereld kwam, besloten zij en Richard dat ze allemaal onder hetzelfde dak zouden gaan wonen, samen met Jenni's andere twee dochters van 10 en 13 jaar. Een alledaags leven dat hen, naar eigen zeggen, nog dichterbij heeft gebracht, en dat de praktische demonstratie is dat elk stereotype over jonge moeders moet worden tegengegaan.

Rich Medlam/Facebook

Rich Medlam/Facebook

"Je kunt nog steeds van het leven genieten en alles krijgen wat je wilt, ook als je een klein kind hebt - zegt de grootmoeder - ik ben blij om het te bewijzen". Zo'n gezin ontmoet je niet elke dag: wat vind jij ervan?

Advertisement