De moeder is 44 en haar dochter is 21, maar iedereen denkt dat ze zussen zijn - Curioctopus.nl
x
De moeder is 44 en haar dochter is 21,…
Dit kartonnen huis is in een mum van tijd in elkaar gezet en gaat 100 jaar mee: het voordelige en duurzame idee Ze organiseert een etentje met vrienden maar geen van de genodigden komt opdagen: de trieste ervaring

De moeder is 44 en haar dochter is 21, maar iedereen denkt dat ze zussen zijn

27 December 2021 • Door Janine
4.023
Advertisement

Hoeveel invloed heeft genetica op ons uiterlijk? Waarschijnlijk meer dan we ons kunnen voorstellen. Genetica is verantwoordelijk voor de gelijkenis die ons verenigt met onze familieleden en is ook gedeeltelijk verantwoordelijk voor onze veroudering. Er zijn mensen die er ouder uitzien dan ze in werkelijkheid zijn en mensen die er juist jonger uitzien. Dit is het geval van Joleen Diaz, een 44-jarige moeder die er even oud uitziet als haar 21-jarige dochter. De overeenkomst is zo overduidelijk dat mensen de twee vrouwen vaak voor zussen aanzien.

via: DailyMail

Ze zijn geen zussen, hoewel ze dat wel lijken. Ze zijn moeder en dochter en ze verschillen 23 jaar van elkaar, maar onbekenden lijken dit leeftijdsverschil niet op te merken. Joleen Diaz is 43 jaar oud en kreeg haar dochter Meilani toen ze 23 was: haar dochter is nu 21. De twee zijn gelukkig en trots op hun relatie en stellen dat een diepe vriendschapsband hen bindt. Joleen en Meilani doen alles samen: ze gaan winkelen, maken lange wandelingen, reizen en sporten samen. Als ze niet uit gaan, brengen ze graag tijd samen thuis door: ze kijken tv, drinken thee, ontspannen, kletsen als twee vriendinnen.

Maar hoe is het mogelijk dat de moeder er even oud uitziet als haar dochter? Joleen heeft toegegeven dat ze veel geeft om haar uiterlijk en dat ze net zo fit wil zijn als haar dochter. Ze sport regelmatig, eet gezond, probeert overdag zoveel mogelijk te bewegen en vind tijd om uit te rusten en te ontspannen. Ze houdt ervan om voor haar uiterlijke verschijning te zorgen, omdat dit volgens haar een weerspiegeling is van het innerlijke. Ze deelt deze weg van welzijn ook graag met haar dochter. Joleen heeft een Instagram-profiel geopend, waar ze foto's deelt met haar dochter. Nieuwe gebruikers zijn onder de indruk van de gelijkenis en snappen niet wie van de twee de moeder is. Voor de twee vrouwen is dit echter een groot compliment: het is niet toevallig dat ze zich vaak vrijwel identiek kleden. Ook wij vonden het op het eerste gezicht moeilijk te begrijpen. Hoe lang heb jij er over gedaan?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt