Hij doneert een nier aan de moeder van zijn vriendin, maar zij verlaat hem een maand later om met iemand anders te trouwen

Janine image
door Janine

19 Januari 2022

Hij doneert een nier aan de moeder van zijn vriendin, maar zij verlaat hem een maand later om met iemand anders te trouwen
Advertisement

Veel mensen zouden bereid zijn om echt alles te doen voor de mensen van wie ze houden. We hebben het niet alleen over geschenken of gunsten, maar ook en vooral over vriendelijke daden die zo belangrijk zijn dat ze zelfs hun eigen gezondheid raken.

Dit is precies het geval van de Mexicaanse jongen die de hoofdpersoon is van het verhaal dat we je gaan vertellen. De jongeman besloot een nier af te staan ​​aan de moeder van zijn vriendin, in een nobel gebaar dat in feite het leven van de zieke vrouw redde. Waarschijnlijk zouden velen, in zijn plaats, niet bereid zijn geweest hetzelfde te doen; hij had echter de moed en stelde zich beschikbaar. En als je denkt dat het meisje zich dankbaar toonde, heb je het helaas helemaal mis. Binnen een maand verliet de vrouw hem namelijk om met een andere man te trouwen. De jongeman maakte het verhaal openbaar door stoom af te blazen op zijn TikTok-account.

via uziel.ms/TikTok

Advertisement
uziel.ms/TikTok

uziel.ms/TikTok

De Mexicaanse jongen in kwestie heet Uziel Martinez en zijn verhaal heeft hem in korte tijd heel populair gemaakt op TikTok, en daarbuiten. Wat zijn inmiddels ex-vriendin deed werd snel verspreid, waardoor hij een soort voorbeeld is voor veel mensen die het gevoel hebben liefdesrelaties te ervaren die in werkelijkheid allesbehalve oprecht of diepgaand blijken te zijn.

In de clip in kwestie wordt Uziel in bed gezien met een uitdrukking op zijn gezicht die allesbehalve sereen is, en een reeks woorden die uitleggen wat er is gebeurd die geen ruimte laten voor misverstanden. Deze eerste video werd gevolgd door andere waarin de jonge Mexicaan reageerde op opmerkingen van gebruikers en andere details over de situatie toevoegde.

Binnen een maand, na het doneren van de nier aan de moeder van zijn vriendin, die eerst compatibel met hem was en vervolgens een operatie onderging die haar problemen oploste, verliet het meisje hem en alsof dit niet genoeg was, besloot ze met een ander te trouwen. Het is duidelijk dat aan een dergelijk gebaar tal van redenen ten grondslag kunnen liggen, maar het moet zeker geen aangename behandeling voor de jongen zijn geweest om te ervaren.

Advertisement
uziel.ms/TikTok

uziel.ms/TikTok

Uziel verklaarde dat hij, ondanks alles, niet al te veel wrok voelt jegens zijn ex. "Ik heb niets tegen haar - zei hij - we zijn geen vrienden, maar we haten elkaar niet". De jongen kreeg ook grote steun van iedereen die de kans had om zijn video's te bekijken en erop te reageren. "Heb niet al te veel spijt - schreef een persoon - zij heeft een geweldige man verloren"; "herhaal soortgelijke fouten in de toekomst niet" en "ga door en je zult een vrouw vinden die je echt waardeert", waren de woorden van andere gebruikers.

Wat vind je van het gedrag van het meisje?

Advertisement