Ze eet te veel sushi bij een all you can eat restaurant: vrouw opgenomen in het ziekenhuis - Curioctopus.nl
x
Ze eet te veel sushi bij een all you…
Onderzoekers hebben ontdekt wie de schuilplaats van Anne Frank en haar familie aan de nazi's heeft onthuld Ober vindt vieze luiers op tafel in restaurant:

Ze eet te veel sushi bij een all you can eat restaurant: vrouw opgenomen in het ziekenhuis

21 Januari 2022 • Door Janine
1.979
Advertisement

Sushi is een van de meest populaire gerechten geworden, vooral vanwege hun "all you can eat"-formule: tegen een vaste prijs bieden restaurants je de mogelijkheid om te eten wat je maar wilt. Eén vrouw is echter kennelijk te ver gegaan: ze gaf $50 uit in een restaurant in Californië, maar at zoveel sushi dat ze misselijk werd.

via: NY Post

Wat gebeurt er met de buffetten en met de mogelijkheid om onbeperkt te eten? Heel eenvoudig, er wordt vaak overdreven. We worden gegrepen door het verlangen om alles te proeven, wetende dat we niet extra hoeven te betalen voor de gerechten die we bestellen. Danielle Shapiro, 24 jaar, ging naar een Sushi-restaurant in Mountain View, in Californië, waar ze meer dan 32 stuks sushi at. Is 32 stuks te veel? Hier is geen antwoord op te geven, want het hangt ervan af: voor Danielle's maag blijkbaar wel. De jonge vrouw werd in feite met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege hevige buikpijn, waar ze werd gediagnosticeerd met brandend maagzuur.

 

De vrouw deelde haar ervaring in twee video's, gepost op TikTok: in de eerste laat de vrouw al het eten zien dat ze op één avond heeft gegeten, terwijl in de tweede we haar in het ziekenhuis zien terwijl ze een bericht stuurt naar alle sushi-liefhebbers: “Er is iets misgegaan met de all you can eat. Ik ben een enorme sushi-fan. Ik eet het graag een paar keer per maand. Ik ging met een vriendin naar een restaurant en we konden allebei niet wachten om de 'all-you-can-eat sushi-ervaring' te proberen. Ons diner duurde ongeveer twee uur, omdat we zo vol zaten dat we pauzes moesten nemen. Direct na het eten waren we zo vol dat we ongeveer 30 minuten in de auto moesten zitten voordat we naar huis gingen. Mijn maag was heel hard van alle sushi en waarschijnlijk de rijst die in mijn maag uitzette."

Advertisement

De vrouw bleef bij haar vriendin slapen, maar kreeg buikpijn. Ze dacht dat het normaal was, omdat ze veel gegeten had. Maar toen ze om zes uur 's ochtends wakker werd, realiseerde ze zich dat er een probleem was: ze had zoveel pijn in haar maag en borst dat ze nauwelijks kon ademen. Haar vriend en oma brachten haar naar het ziekenhuis, waar ze medicijnen kreeg om de pijn te verzachten. Geeft ze sushi op na deze slechte ervaring? Ze zegt van niet: het is haar lievelingsgerecht en uit deze ervaring heeft ze geleerd dat ze meer naar haar lichaam zal moeten luisteren en moet stoppen als ze een vol gevoel heeft.

Tags: AbsurdEtenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt