Op 32-jarige leeftijd is ze al moeder van 12 kinderen: "mensen bekritiseren me, maar ik wil er nog meer"

Janine image
door Janine

28 April 2022

Op 32-jarige leeftijd is ze al moeder van 12 kinderen: "mensen bekritiseren me, maar ik wil er nog meer"
Advertisement

Voor veel mensen is de keuze om ouders te worden een stap die is gezet na lang nadenken en met zorgen en onzekerheden. Een kind op de wereld zetten is niet eenvoudig, en het ouderschap verandert alles in het dagelijks leven. Als velen er zo over denken, is de vrouw waarover we je gaan vertellen zeker niet dezelfde mening toegedaan. Op 32-jarige leeftijd is ze al moeder van 12 kinderen.

Haar verhaal kwam in het nieuws nadat ze op haar TikTok-account de perikelen met betrekking tot haar zwangerschappen vertelde en verklaarde dat ze, ondanks de moeilijkheden, nogmaals moeder zou willen worden. Een realiteit die niet is vrijgesteld van de kritiek en oordelen van veel mensen. Ben je klaar om dit "extra large" gezin wat beter te leren kennen?

via Manchester Evening News

Advertisement
ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

"Mensen veroordelen me constant”, zei Britni Church, verwijzend naar het feit dat ze op 32-jarige leeftijd al 12 kinderen heeft gekregen. "Ik ben 88 maanden zwanger geweest”, luidt haar video gedeeld op TikTok. Een filmpje dat door het thema dat ze behandelt de aandacht van veel mensen heeft getrokken. Als je denkt dat het beheren van zo'n gezin problematisch kan zijn, dat geldt niet voor de jonge moeder in kwestie.

Ondanks de vermoeidheid en objectieve moeilijkheden van haar situatie, heeft Britni geen spijt van haar keuzes. Haar eerste kind, Crizman, werd een paar dagen na haar zestiende verjaardag geboren, toen nog een tiener. Sinds die tijd is de Amerikaanse vrouw uit Arkansas City vaak zwanger geweest, aangezien ze nog 11 andere kinderen heeft gekregen.

Advertisement

"Ik hou heel veel van mijn kinderen - merkte ze op - ik hou niet zo van de zwangerschap, maar ik zou het opnieuw doen als het moest". Die maanden van de zwangerschap zijn immers geen te onderschatten periode, net zoals het niet gemakkelijk is om in een gezin zo groot als het hare de eindjes aan elkaar te knopen. Samen met haar man Chris moet Britni in alle behoeften van kleine en minder kleine wezens voorzien, met alle kosten van dien. Boodschappen, luiers en nog veel meer: ​​de consumptie van dit gezin is werkelijk recordbrekend, om nog maar te zwijgen over de huishoudelijke taken.

ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

Zoals vaak gebeurt in soortgelijke gevallen, bleef deze jonge vrouw niet gespaard van kritiek. Ze zou het echter allemaal opnieuw doen en heeft er geen spijt van. "Ik ben net als alle andere mensen - zegt ze trots - mijn leven is, ondanks alles, behoorlijk ordelijk. Ik maak me niet meer druk om wat mensen zeggen - voegde ze eraan toe - ik vind het leuk om zo'n groot gezin te hebben, er is altijd wel iemand om mee te praten”.

Wat vind jij van deze "super-familie"?

Advertisement