Ze laat de zwangere vriendin van haar zoon op de grond slapen: “Ik wil niet dat ze mijn bank verpest” - Curioctopus.nl
x
Ze laat de zwangere vriendin van haar…
Witte mandala's: 16 tijdelijke tatoeages gemaakt met henna die eruitzien als kantversieringen Hij gaat op pad met de metaaldetector en ontdekt een oude vaas met bijna 1.300 Romeinse munten

Ze laat de zwangere vriendin van haar zoon op de grond slapen: “Ik wil niet dat ze mijn bank verpest”

04 Mei 2022 • Door Janine
4.340
Advertisement

De komst van een kind in het gezin is een prachtige tijd, vol emoties en geluk, maar het kan ook leiden tot behoorlijk hevige gezinscontrasten. Zoals vaak gebeurt, concentreert deze onvrede zich in de relatie tussen schoonmoeder en schoondochter. De episode die we je gaan vertellen gaat niet over een getrouwd stel, maar de problemen ontstonden tussen zijn moeder en zijn vriendin, 5 maanden zwanger en gedwongen door de vrouw om op de grond te slapen.

Dat klopt: ondanks dat het meisje zwanger is, heeft de moeder van haar partner het nodig geacht om haar tijdens een noodgeval op al haar minachting en teleurstelling te wijzen. Dus nodigde ze op een avond koeltjes de toekomstige moeder uit om zich op de vloer van haar huis te nestelen en de woede van haar vriend op haar hals te halen. Maar laten we een stap terug doen en kijken wat er is gebeurd.

via: Reddit

"Mijn vriendin Rose en ik zijn al 4 jaar samen - begint de vriend en toekomstige vader te vertellen op Reddit - ze is 5 maanden zwanger van ons eerste kind. In eerste instantie leek het erop dat mijn moeder Rose erg leuk vond, of in ieder geval tolereerde ze haar, maar nadat we hadden aangekondigd dat we een baby verwachtten, veranderde er iets in haar."

Het moet niet eenvoudig zijn om met zo'n situatie om te gaan, vooral tijdens de eerste zwangerschap van een stel dat op het punt staat ouders te worden. De episode die de jongen vertelt, laat echter zien dat familieleden er soms alles aan doen om de zaken ingewikkelder te maken.

"Mijn moeder is erg onbeleefd geworden tegen mijn vriendin - gaat hij verder in de post - ze maakt agressieve opmerkingen wanneer ze kan en is respectloos. Onlangs moest Rose plotseling de stad uit om haar familie op te zoeken, het was een reis die gepland stond en ze was alleen. Op de terugweg kreeg haar auto helaas pech. Ik was in het buitenland en mijn broer Chris, die een goede monteur is, ging haar ophalen en repareerde de auto."

"Chris ging ongeveer een jaar geleden weer bij mijn moeder wonen - ging de jongen verder - en omdat het te laat was om haar naar huis te brengen, nodigde hij haar uit om bij hem te slapen, in het huis waar mijn moeder ook woont. Het was niet de beste oplossing, maar we hoopten dat ze haar slechte humeur in ieder geval een paar uur opzij kon zetten”. Maar dat was niet het geval.

De moeder was helemaal niet blij om haar ruimte met de zwangere jonge vrouw te delen, en om deze reden besloot ze dat ze niet gastvrij zou zijn. "Het huis van mijn moeder heeft twee slaapkamers en ze zijn allebei bezet, dus Rose dacht dat ze op de bank zou slapen - schrijft haar vriend - Mijn moeder gaf mijn vriendin een dunne deken en schreeuwde praktisch tegen haar dat ze op de grond moest slapen om ‘de bank niet te verpesten’. Ze zei dat ze zich moest behelpen met de kussens”. Dus het meisje bracht de nacht op de grond door en, volgens wat ze vertelde, zou de moeder van haar vriend van tijd tot tijd in de kamer hebben gekeken om te controleren of ze niet op de bank was gaan liggen.

Toen hij hoorde wat er was gebeurd, ging de toekomstige vader tekeer en beschuldigde zijn moeder ervan zijn aanstaande vriendin niet te respecteren. De vrouw bleef echter bij haar standpunt, tot het punt dat haar zoon zich toen afvroeg of hij er verkeerd aan had gedaan om zo boos te worden. Nadat hij dezelfde vraag aan Reddit-gebruikers had gesteld, ontving hij ondersteunende en meelevende reacties van mensen. De meesten van hen waren het met de man eens, omdat ze het gedrag van zijn moeder als "onaanvaardbaar" beschouwden.

Wat zou jij hebben gedaan als je in de schoenen stond van deze toekomstige vader of toekomstige moeder?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt