"Ze hebben mijn dochter verboden om op de waterglijbaan te gaan omdat ze te zwaar is": het meisje werd vernederd - Curioctopus.nl
x
"Ze hebben mijn dochter verboden om…
16 foto's die laten zien hoe Japan lichtjaren voor is op de rest van de wereld

"Ze hebben mijn dochter verboden om op de waterglijbaan te gaan omdat ze te zwaar is": het meisje werd vernederd

19 Juli 2022 • Door Janine
4.506
Advertisement

Tiener zijn is niet makkelijk. Het is een korte maar intense reis, vol emoties, tegenstrijdigheden en soms lijden. Klasgenoten zijn vaak gemeen en ze behandelen degenen die als zwakker en kwetsbaarder worden beschouwd slecht. Het komt echter voor dat ook volwassenen ongevoelig zijn.

Als het gaat om je uiterlijk en extra kilo's, wordt de situatie veel delicater. Andrew Batton is een Amerikaanse vader die een plaatselijk waterpark beschuldigt van discriminatie van zijn dochter vanwege haar gewicht. Laten we in detail bekijken hoe het ging.

via: KMOV

Andrew Batton is een vader uit Illinois, Verenigde Staten, die een werkelijk ongelooflijk verhaal heeft verteld. De man zegt dat zijn 13-jarige dochter publiekelijk werd vernederd vanwege haar extra kilo’s. Het meisje was met haar vader in een bekend waterpark en werd door het personeel gedwongen om op een weegschaal te staan, om te bewijzen dat haar gewicht geschikt was en de glijbaan kon uitproberen.

Het verlegen meisje werd gedwongen om tegenover iedereen op een weegschaal te gaan staan. "De medewerker van het park staarde mij aan, daarna mijn dochter, en zei dat ze zich moest wegen", vertelde de vader.

Haar vader legde uit dat de attractie, het Mississippi Monster, onlangs de maximale limiet van 90 kg had opgelegd, die zijn dochter met nauwelijks vijf kilo overschreed.

De man maakte bezwaar tegen de totale afwezigheid van borden die de verplichting aangeven om binnen een bepaald gewicht te vallen, maar de stafmedewerker hield vol dat het om de veiligheid ging: "sommige mensen zijn gewond geraakt, dus we beperken de toegangen”, vertelde hij.

"De teleurstelling die ze voelde, werd nog erger gemaaktt door de publieke vernedering om op de weegschaal te moeten staan", legde hij uit.

De man zegt dat hij zijn dochter met tranen in haar ogen zag en zich verantwoordelijk voelde, net als de medewerkers en het management van het waterpark.

"Nu moet ik de emotionele schade herstellen die mijn dochter zal ervaren". Wat vind jij van het verhaal? Vind je dat het meisje onrecht heeft ervaren of vind je dat het gedrag juist was?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt