x
Vader leert zijn dochter koken om haar…
Deskundige op het gebied van sparen deelt haar advies: “Ik hergebruik mondwater keer op keer”

Vader leert zijn dochter koken om haar gezin in de toekomst gelukkig te maken, de juf is het er niet mee eens

16 November 2022 • Door Janine
769
Advertisement

Elk individu vertoont van jongs af aan een natuurlijke aanleg of aangeboren vaardigheid, die altijd moet worden gecultiveerd. De één toont uitstekende kwaliteiten in de sport, anderen in de studie en er zijn er die heel goed kunnen koken. Wat deze aanleg ook is, het maakt niet uit, het fundamentele aspect is om het altijd te stimuleren en te verbeteren. De taak van een ouder is in dit geval om hun kind te ondersteunen en aan te moedigen om door te gaan.

Deze man heeft ervoor gekozen zijn dochter op alle mogelijke manieren aan te moedigen haar passie na te jagen, maar hij begreep dat iemand het misschien niet met hem eens zou kunnen zijn. Om deze reden besloot hij zijn verhaal aan Reddit en gebruikers toe te vertrouwen om te begrijpen of de ingeslagen weg de juiste was.


Deze vader zei dat zijn dochter van jongs af aan aanleg en talent had om te koken. Ze vond het heerlijk om aan het fornuis te staan, deeg te kneden en ingrediënten te snijden. Precies om deze reden besloot hij haar te helpen deze passie te cultiveren. Het kleine meisje heet Mery en woont al sinds ze 2 jaar oud was alleen bij haar vader.

"Toen ik begon met koken kwam ze naar me toe en vroeg me te helpen. Ik ben altijd al goed geweest in de keuken, dus toen ik zag dat zij ook dit talent had, besloot ik haar alles te leren wat ik wist. Toen ze oud genoeg was, gaf ik haar een dag in de week geld om de ingrediënten te kopen die ze wilde en haar die te laten bereiden."

De vader legde zijn dochter altijd uit dat ze moest leren koken om iedereen van wie ze hield gelukkig te maken. Het kleine meisje groeide daarom op met deze opvatting, zozeer zelfs dat het haar natuurlijk leek, maar misschien dachten andere mensen er niet zo over. Op een dag vroeg de juf van het meisje haar waarom ze kookte en ze antwoordde: "Om mijn man en kinderen in de toekomst gelukkig en gezond te maken". Het antwoord moet de lerares niet bevallen zijn, zozeer zelfs dat ze haar vader wilde ontmoeten en hem vertelde dat hij op deze manier zijn dochter leerde om huisvrouw te worden.

De man wendde zich vervolgens tot Reddit en vertelde zijn verhaal, om te begrijpen of deze lessen van hem echt schadelijk zouden kunnen zijn voor haar opvoeding. Een gebruiker legde uit dat hij niets fout deed, maar dat er een miscommunicatie was: "Je bedoeling was om je dochter een noodzakelijke vaardigheid te leren. Niet dat je moet koken om een ​​echtgenoot te hebben. Bovendien ben je een man en kook je voor je gezin, dus ze ziet het thuis al."

Wat denk jij ervan?

Tags: KokenFamilieVerhalen
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt