Deze moeder legde uit hoe ze maaltijden voor haar dochters bereidt met minder dan £1 per dag

Janine image
door Janine

08 Oktober 2022

Deze moeder legde uit hoe ze maaltijden voor haar dochters bereidt met minder dan £1 per dag
Advertisement

Een van de moeilijkste banen is die van moeder, omdat zij in de gewone verbeelding maar ook in het echte leven degene is die zorgt voor het hele gezin, maar vooral, in de meeste gevallen, voor het bereiden van maaltijden. Dit laatste kan, als het niet de juiste aandacht krijgt, grote gevolgen hebben voor het gezinsinkomen.

Besparen is een echte kunst, maar niet iedereen lukt het. Het kost veel aandacht, maar bovenal zijn er trucs die helpen bij het slagen van de intentie. Deze moeder heeft ervoor gekozen om alle geheimen te delen, die ze gebruikt om te besparen.

via Manchester Evening News

Advertisement
Duchessofthrift/TikTok

Duchessofthrift/TikTok

De vrouw heet Heidi Ondrak, ze is 51 jaar en heeft 2 kinderen. Op sociale media, vooral op TikTok, is ze echter bekend onder de bijnaam Duchessofthrift, beroemd geworden omdat ze meer dan 5 duizend pond (bijna 6 duizend euro) heeft bespaard door kleding uitsluitend in kringloopwinkels te kopen.

Dit geweldige resultaat maakte haar zeer invloedrijk, zozeer zelfs dat ze advies begon te verspreiden over het maken van complete en voedzame maaltijden met heel weinig geld.

Advertisement
Duchessofthrift/TikTok

Duchessofthrift/TikTok

Het gebeurt vaak dat je naar de supermarkt gaat en de kar vult met producten die misschien niet eens worden geconsumeerd. Dus als je boodschappen gaat doen, moet je goed voorbereid vertrekken. Voordat je het huis verlaat, is het noodzakelijk om de koelkast en de voorraadkast te bekijken om te begrijpen wat er ontbreekt. Vervolgens, als tweede stap, moet je alles opschrijven dat moet worden gekocht. Heidi raadt zelfs aan om altijd "te kijken naar wat je nog in de keuken hebt, want je zou er nog een maaltijd van kunnen maken".

Een andere manier om te besparen, naast weten wat je moet kopen, is door de "gele stickers" in de gaten te houden, al die producten met dit merkteken zijn bijna op hun vervaldatum, en daarom worden ze tegen veel lagere prijzen verkocht.

Duchessofthrift/TikTok

Duchessofthrift/TikTok

De vrouw legde ook uit dat ze vaak verpakte maaltijden op internet koopt tegen zeer betaalbare prijzen. "Ik kocht 500 gram varkensvlees voor 3 pond, daarna deed ik er uien en paprika's bij, en betaalde £1,40. In totaal kostte het me maar £4,40. We zitten met zijn vieren aan tafel, dus ik heb een verse maaltijd gemaakt voor £1,10 per persoon”.

Al deze voorzorgsmaatregelen hebben nogal wat invloed gehad op haar inkomsten. Juist de uitstekende resultaten die ze behaalde, hebben haar ertoe aangezet al haar geheimen te delen, zodat ze ook degenen kan helpen die haar op sociale netwerken volgen.

Is het volgens jou mogelijk om geld te besparen met deze trucs?

Advertisement