x
"We wonen met z’n vijven in een camper:…
Eens in je leven: 16 foto's van ongewone toevalligheden, meer uniek dan zeldzaam Rommelmarkten en kringloopwinkels: 17 vintage items die mensen voor een koopje kochten

"We wonen met z’n vijven in een camper: zo kunnen we elke maand $2000 besparen"

28 Oktober 2022 • Door Janine
45.547
Advertisement

Wakker worden en je elke dag op een andere plek bevinden is heel suggestief, je bent niet aan een plek gebonden. Veel mensen hebben deze keuze gemaakt en hebben besloten niet meer in een huis te gaan wonen, maar in een camper en de wereld rond te reizen.

Het is echter een zeer moedige keuze om aan zo'n soort leven te beginnen. In elke stad of dorp waar je stopt, moet je altijd opnieuw beginnen, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe relaties opbouwen, die onvermijdelijk eindigen wanneer je weer vertrekt.

Dit gezin heeft besloten om in een camper te gaan wonen, maar ze hebben vooral gemerkt dat ze op deze manier zo'n 2000 dollar per maand kunnen besparen.


Tiffany en haar partner Eli kozen ervoor om niet meer in een permanent huis te wonen, dus kochten ze een camper en verhuisden ze er met hun drie kinderen in: Miley (13), Lia (11) en Brady (10). Om het gezin compleet te maken zijn er ook nog twee grote honden (Toby en Dexter) en een kat (Shadow). Dit nieuwe leven stelde hen in staat om nieuwe culturen te leren kennen, in een jaar tijd bezochten en doorkruisten ze 24 staten en reisden 6.588 mijl (bijna 11.000 km). Daarnaast hebben ze ervoor gekozen om hun leven te vertellen en hun reizen te documenteren door dagelijks video's op hun Tik Tok-profiel te plaatsen.

"Deze moedige keuze komt voort uit de wens - zegt Tiffany - om ons leven te heroverwegen, het naar nieuwe horizonten te richten. We kwamen al snel tot de conclusie dat we onze prioriteiten wilden reorganiseren en zoveel mogelijk van onze tijd met onze kinderen wilden profiteren. We verkochten het huis, dat de band vertegenwoordigde met slechts één plek, en we kochten een camper om de wereld te kunnen ontdekken".

Hun nieuwe huis is ongeveer 11 meter lang en heeft 4 slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en een kitchenette. Een echte stacaravan.

Door deze nieuwe levensstijl heeft het gezin van Tiffany en Eli ook veel geld kunnen besparen. Ze berekenden dat hun maandlasten met zo'n 2.000 dollar daalden.

"Onze hypotheek was $1.800, waar we de kosten voor elektriciteit, gas en water bij moesten optellen. Nu kan onze huur echter van 0 tot $1.500 gaan, afhankelijk van waar we stoppen, maar vooral op elke plek waar ons diensten worden aangeboden, wat ons duidelijk helpt besparen".

Wat denk jij, zou jij zo'n keuze maken?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt