Ze weigert van stoel te wisselen in het vliegtuig om een ​​gezin een plezier te doen: "Ik heb betaald en ik blijf waar ik zit”

Janine image
door Janine

30 Oktober 2022

Ze weigert van stoel te wisselen in het vliegtuig om een ​​gezin een plezier te doen: "Ik heb betaald en ik blijf waar ik zit”
Advertisement

Als je een reis met het vliegtuig maakt, heeft iedereen andere gevoelens, er zijn mensen die hopen te kunnen slapen, mensen die een film willen kijken of mensen die die uren willen gebruiken om te werken. Iedereen kan doen wat hij wil binnen de grenzen van respect, maar er is altijd en slechts één iets wat je niet weet: de andere passagiers. Of de reis soepel zal verlopen, hangt ook van hen af.

Soms kan het voorkomen dat je op de middelste stoel zit en constant de buren (rechts en links) moet aanhoren die met elkaar proberen te praten, en dan kun je het beste van stoel wisselen. Dit meisje bevond zich in een zeer vergelijkbare situatie: om allemaal op één rij te kunnen zitten, vroeg een gezin haar om van plaats te veranderen, maar ze weigerde. Deze houding heeft echter geleid tot veel kritiek op het web.

via maresasd/TikTok

maresasd/TikTok

maresasd/TikTok

Maresa Friedman is een Tiktoker die op sociale netwerken bekend is onder het pseudoniem maresasd, door middel van een video wilde ze vertellen wat haar was overkomen. Ze was net in een vliegtuig gestapt toen een gezin van vier personen haar benaderde en haar vroeg om van stoel te wisselen, zodat ze tijdens de reis naast elkaar konden zitten. De vrouw wees het verzoek echter af en weigerde zich te verplaatsen.

In de geposte clip stelde ze dat ze niet als ongemanierd moest worden beschouwd alleen omdat ze niet van plaats wilde ruilen. "Ik heb het volle tarief betaald en heb het recht om op mijn stoel te blijven zitten."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Aanvankelijk was iedereen die ervoor koos om commentaar te geven op het verhaal het eens met het meisje, met het argument dat het niet eerlijk was om andere passagiers te vragen om te verplaatsen, omdat er een desorganisatie was op het moment van boeking en stoelkeuze.

Ondanks deze aanvankelijke steun kwam een andere Tiktoker, Brian Pakpour, kort daarna tussenbeide. Deze laatste had scherpe kritiek op Maresa's houding en voerde aan dat ze van plaats had moeten wisselen en een gezin gelukkig had moeten maken: "laten we het beter doen, mensen!!! Medeleven is nooit verspild".

maresasd/TikTok

maresasd/TikTok

Maresa koos ervoor om rechtstreeks op Brian te reageren en legde uit dat de reden dat ze niet wilde verplaatsen niet was om elitair of superieur te lijken, maar omdat ze zich niet zo lekker voelde.

Vind je dat ze gelijk had om zich niet te verplaatsen of zou het beter zijn geweest als ze meer volgzaam was geweest en haar plaats had opgegeven, zodat het gezin de reis naast elkaar had kunnen doorbrengen?

Advertisement