Stel dat 75 jaar getrouwd is, onthult het geheim van een langdurige relatie

Janine

29 November 2022

Stel dat 75 jaar getrouwd is, onthult het geheim van een langdurige relatie
Advertisement

Iedereen hoopt in zijn leven een zielsverwant te vinden, die persoon wiens karakter perfect bij dat van zichzelf past. Als je iemand ontmoet, probeer je altijd te begrijpen of je de juiste voor elkaar bent. In het geval dat een relatie begint en de liefde bloeit, is de vraag die opkomt altijd dezelfde: hoe kan een stabiele en langdurige relatie worden opgebouwd?

Dit stel (beide zijn 100 jaar oud) is net 75 jaar getrouwd. Een langdurige relatie die de tijd heeft weten te weerstaan. Precies om deze reden hebben ze besloten het geheim van hun relatie prijs te geven. Laten we eens kijken.

via Mirror

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

In een wereld waar huwelijken niet meer zo lang duren, zijn Josephine en Alfred Waterfield de uitzondering. Ze zijn allebei 100 jaar oud en 75 jaar getrouwd. Hun huwelijk vond plaats in 1947, het was bijna liefde op het eerste gezicht. Zij werkte in een pub, terwijl hij marinier was. Zodra Alfred Josephine zag, wist hij dat ze zijn vrouw zou worden. Tijdens een interview onthulde de man dat het geheim om zo lang bij elkaar te blijven, is om dagelijks ruzie te maken, geen echte discussies, maar kleine ruzietjes.

Hun oudste zoon Allen zei dat "mijn ouders elke dag ruzie maken, dat is hun geheim. Gewoon een beetje gekibbel, niets ernstigs. Het is tegenwoordig zeldzaam om huwelijken te zien die zo lang duren, dus ze hebben iets goeds gedaan, en het is prachtig. Er is hoop voor ons allemaal."

75 jaar huwelijk is een ongelooflijke, bijna onbereikbare mijlpaal. Om deze reden werd het uitgebreid gevierd, zozeer zelfs dat hun tweede zoon Brian, die in Perth woont, van Australië naar Northampton, in het Verenigd Koninrijk, reisde om deze mijlpaal te vieren.

Pexels - Not the actual photo

“We hebben altijd al een mooi feest voor ze gewild, legt Allen uit, en we hebben een geschikt moment voor iedereen gevonden. Mijn ouders waren heel blij dat Brian en zijn gezin uit Australië konden komen. Het was een geweldig moment. Zowel mama als papa hebben er erg van genoten. Een feest dat onze verwachtingen overtrof. We hebben allemaal genoten van de middag doorgebracht met familie en vrienden."

Wat denk jij, is dit het echte geheim om een relatie op te bouwen die langdurig is?

Advertisement