Moeder woedend op school: “Kinderen moeten in de kou in korte mouwen gymmen”

Janine image
door Janine

29 Januari 2023

Moeder woedend op school: “Kinderen moeten in de kou in korte mouwen gymmen”
Advertisement

Geschillen tussen ouders en leerkrachten zijn een vrij actueel onderwerp en het is niet altijd gemakkelijk om elkaar tegemoet te komen of te begrijpen wie gelijk heeft. Allebei zijn ze belangrijke figuren in de opvoeding van kinderen, die in synergie zouden moeten samenwerken in de ontwikkelingsfase van elk kind, maar toch komen ze in sommige gevallen met elkaar in botsing, wat aanleiding geeft tot heuse discussies. In dit artikel gaan we in op het geval van een moeder die woedend was dat haar dochter buiten en zonder jas moest gymmen, ondanks de lage temperaturen.

via LeicestershireLive

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De school liet weten dat, als de klimatologische omstandigheden ongeschikt zouden worden geacht, de leerlingen de les binnen zouden hebben uitgevoerd, een beoordeling die de leerkrachten zouden moeten maken. Om deze reden wordt kinderen altijd gevraagd om warmere kleding mee te nemen om buiten te gymmen op bijzonder koude dagen.

Gebruikers namen verschillende standpunten in bij het reageren op de post van de vrouw: iemand was van mening dat het niet nodig is om een ​​jas te dragen tijdens het hardlopen, aangezien beweging de lichaamstemperatuur verhoogt, eraan herinnerend dat ze zelf aan gymnastiek deden op school onder omstandigheden die ze hoe dan ook grappig vonden. Anderen daarentegen zeiden dat ze het met de moeder eens waren en benadrukten dat de kou het effect van de warming up teniet kan doen, waardoor leerlingen uiteindelijk geen plezier meer hebben in het sporten.

Wat is jouw mening hierover?

Advertisement