Politieagente neemt ontslag om samen met haar dochter model te worden voor een site voor volwassenen

Janine image
door Janine

04 Maart 2023

Politieagente neemt ontslag om samen met haar dochter model te worden voor een site voor volwassenen
Advertisement

Iedereen hoopt van kinds af aan op een dag het werk van zijn dromen te hebben. Als je echter volwassen wordt, moet je de realiteit onder ogen zien en lukt het niet altijd om de gewenste baan te krijgen. In deze gevallen is het bijna verplicht om je aan te passen en een beroep uit te voeren die eenvoudig voorziet in het levensonderhoud van jezelf en dat van het gezin. Vaak zijn we het echter zat en willen we de ambities van toen we klein waren nastreven.

De hoofdrolspeelster van het verhaal heeft in feite besloten haar baan op te zeggen en aan een nieuwe carrière te beginnen. Zo werd ze samen met haar dochter model voor een site voor volwassenen, haar man steunde hen, door hen een handje te helpen met de foto's. Laten we het verhaal in detail bekijken.

via Excelsior

Advertisement

Pois é, já vesti uma farda! Já fiz parte dessa instituição que jurou salvar e proteger, foi muito bom um grande...

Pubblicato da Katy Kampa su Domenica 10 gennaio 2016

Katy Kampa, op sociale media bekend onder het pseudoniem kah_kampa, is een 36-jarige vrouw die ervoor heeft gekozen model te worden voor een site voor volwassenen. Voordat ze aan deze carrière begon, werkte ze als politieagente, een moeilijke baan om uit te voeren, en daarom besloot ze ontslag te nemen en op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

"Het is heel moeilijk - legde de vrouw uit - om politieagent te zijn, elke dag gedwongen de straat op te gaan en constant je veiligheid te riskeren". Een baan verlaten is complex, vooral als je er niet zeker van bent dat je in korte tijd een andere baan kunt vinden. Katy probeerde echter van alles door dit nieuwe pad in te slaan: dat van een model.

Advertisement
kah_kampa/Instagram

kah_kampa/Instagram

Het geluk was aan haar kant, want ze verdiende meteen een groot geldbedrag. Zodanig dat haar huidige salaris ongeveer 20 keer hoger is dan wat ze verdiende als politieagente. Ze wilde ook foto's maken met haar dochter, aangezien zij al aan deze carrière was begonnen. Ondanks de vele vooroordelen van de samenleving heeft de vrouw geen spijt van deze beslissing en gelooft ze dat dit de beste keuze is die ze had kunnen nemen. Ook haar man lijkt blij te zijn met deze keuze, zozeer zelfs dat hij zelf haar foto's maakt.

kah_kampa/Instagram

kah_kampa/Instagram

“Ik deel veel inhoud. Veel gebruikers weten dat ik politieagente ben geweest en dat is waarschijnlijk de reden waarom ze naar mijn foto's kijken en zich abonneren op mijn account. Ze vragen me ook vaak om foto's in uniform te plaatsen, maar dat doe ik liever niet."

Wat vind je van haar keuze?

Advertisement