Meisje is geschokt omdat ze na 15 jaar ontdekt dat haar naam niet is wat ze dacht

Janine image
door Janine

17 Maart 2023

Meisje is geschokt omdat ze na 15 jaar ontdekt dat haar naam niet is wat ze dacht
Advertisement

Het overkomt iedereen om op te groeien met overtuigingen, om er zeker van te zijn dat een woord op een bepaalde manier wordt gezegd, om pas na vele jaren te ontdekken dat het niet zo is en al die zekerheden die men had ineenstorten. In sommige gevallen kunnen het simpele kleinigheden zijn, banale dingen, maar in bepaalde gevallen kan het echt vreselijk zijn om te ontdekken dat alles wat je wist verkeerd was.

Net zoals wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal, die na 15 jaar ontdekte dat haar naam niet was wat ze geloofde. Laten we eens kijken hoe ze erachter kwam.

via New York Post

Advertisement
gabbymayor/Instagram

gabbymayor/Instagram

Gabrielle "Gabby" Mayor, op sociale media bekend onder het pseudoniem gabbbbb16, zei in een clip dat ze haar echte naam pas kende toen ze 15 was. In de video, die een paar seconden duurt, is te zien hoe het meisje verbaasd voor zich uit staart omdat ze haar echte naam heeft ontdekt. Het was allemaal te wijten aan een typefout bij het invullen van de geboorteakte. Ze moest haar rijbewijs halen en toen ontdekte ze dat haar naam niet "Gabrielle" was.

"Ik begrijp niet hoe mijn ouders een typefout op mijn geboorteakte hebben gemaakt. Ik begrijp vooral niet hoe ik er pas achter kwam toen ik 15 was. Mijn echte naam is eigenlijk Babrielle. Een spelfout van de naam Gabrielle. Die dag leerde ik dat ik al jaren in een leugen leef. Al mijn vrienden noemen me nu Babby”.

Toen ze erachter kwamen wat er was gebeurd, ondernamen haar ouders onmiddellijk stappen om de fout te corrigeren en haar naam te veranderen.

Advertisement

Het verhaal van het meisje bracht ook veel gebruikers ertoe om in te grijpen door hun eigen ervaring te vertellen. Blijkbaar zijn er veel typefouten bij het invullen van de geboorteakte. "Mijn moeder spelde mijn naam verkeerd, eigenlijk zou het Sonya moeten zijn en niet Sanya", "mijn ouders merkten niet dat de geboorteakte van mijn broer de verkeerde verjaardag had, tot hij 6 was. Te laat om het te herstellen, dus nu heeft hij 2 verjaardagen" of, nogmaals, "hetzelfde is mij overkomen. Ik ben opgevoed als Taelor om er op mijn 18e achter te komen dat mijn naam eigenlijk Tealor is."

Wat vind je hier van?

Advertisement