Hij eet bijna uitsluitend chocolade: hij is bang voor al het andere voedsel

Janine image
door Janine

05 April 2023

Hij eet bijna uitsluitend chocolade: hij is bang voor al het andere voedsel
Advertisement

Chocolade kunnen weerstaan ​​is geen gemakkelijke taak, ook al is het vaak nodig: zoete voeding is geen grote bondgenoot van een gezond gewicht en daarom proberen we er spaarzaam mee om te gaan. Het kan echter een goed humeur bevorderen en zo nu en dan zijn een paar stukjes om het gehemelte tevreden te stellen en verdriet te genezen zeker toegestaan. De man over wie we het gaan hebben, heeft er echter het enige ingrediënt van zijn dagelijkse voeding van gemaakt, aangezien hij niets anders kan eten. Laten we meer te weten komen.

via The Sun

Advertisement

Ashley Kean, 30 jaar, uit het Verenigd Koninkrijk, wordt gedwongen bijna alleen chocolade te eten: sinds hij een kind was, kon hij in feite alleen bepaalde voedingsmiddelen verteren en ontwikkelde hij een heel speciaal dieet dat hij zelfs als volwassene heeft behouden. Zo staan ​​er alleen chocolaatjes, aardappelpuree, fruit en Yorkshire pudding op zijn tafel. Elk jaar, van januari tot april, eet hij enorm veel paaseieren, gemiddeld zo'n drie tot zes per dag.

Wat voor velen de maximale uiting van hebzuchtig verlangen zou kunnen zijn, is voor Ashley een vervelende beperking geworden: alles, als het te veel wordt geconsumeerd, word je beu, zelfs chocolade.

Advertisement

Meet the dad who is forced to live on a diet of Easter eggs - and has already eaten more than 200 this year 😲 Ashley...

Pubblicato da Daily Record su Lunedì 3 aprile 2023

De man, vader van twee kinderen, wil graag kunnen variëren met zijn eetpatroon. Volgens de dokter is er niets mis met zijn organisme, dus zijn spijsverteringsproblemen kunnen psychisch van aard zijn. Als kind wees hij elke keer dat hij een ander product probeerde, het uiteindelijk af, waardoor hij een sterke angst ontwikkelde om iets nieuws te proberen en voelde zich ziek. "Mijn dieet is behoorlijk saai en ik hou er niet van. In de eerste paar maanden van het jaar eet ik meer dan 250 paaseieren ter waarde van een pond, gemiddeld drie tot zes per dag, afhankelijk van hoe hongerig ik ben. Ik besteed er veel geld aan."

De talrijke medische onderzoeken die hij in de loop der jaren heeft ondergaan, hebben de oorzaak van het probleem niet kunnen achterhalen, maar hebben hem tot zijn grote verbazing gerustgesteld dat zijn specifieke dieet geen negatieve gevolgen heeft gehad voor zijn lichaam: Ashley is volledig gezond. Er is echter gepostuleerd dat de diagnose vermijdende/beperkende voedselinnamestoornis is, die ertoe leidt dat het individu bepaalde voedingsmiddelen weigert.

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

"Van de buitenkant zie ik eruit als een normale 30-jarige. Het is deprimerend, maar het is iets waar ik altijd mee heb geleefd. Ik eet te veel chocolade, maar ik ben geen diabeet of zoiets. Hoe is het mogelijk dat alles goed gaat? Ik heb alle tests gedaan en ze vertelden me dat al mijn waarden perfect zijn. Maar dit is niet normaal, gezien mijn dieet."

Kean eet vlees noch groenten: "Ik ben dol op aardappelpuree, maar ik eet geen patat of aardappelen in de schil. Ik heb in de loop der jaren verschillende soorten voedsel uitgeprobeerd om te proberen te veranderen, maar ik ben bang dat ik ziek zal worden en dat wil ik vermijden. Voordat ik kinderen kreeg, kon ik niet tegen de geur van voedsel of het aanraken ervan, maar nu kan ik voor ze koken. Ik kom op het punt mezelf neer te leggen bij het feit dat het mijn dieet is en ik moet het accepteren."

Hoe zou jij je voelen in zijn plaats?

Advertisement