Een collega op het werk wordt verliefd op haar en haar vrouw: ze beginnen een relatie met z’n drieën

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

Een collega op het werk wordt verliefd op haar en haar vrouw: ze beginnen een relatie met z’n drieën
Advertisement

Liefde wordt gezien als iets dat niet geprogrammeerd kan worden, als een gebeurtenis die niet met voorbedachten rade kan worden gepland, het overkomt ons gewoon. En wanneer het gebeurt, worden we geconfronteerd met twee mogelijkheden om deze passie zoveel mogelijk te weerstaan ​​​​en te bestrijden of ons te laten meeslepen door onze gevoelens. Niet alles verloopt echter altijd op een eenvoudige manier, want het kan gebeuren dat je verliefd wordt op een persoon die al een relatie heeft of zelfs getrouwd is.

Dit is wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal: een collega werd verliefd op haar en haar vrouw. Geen van de drie trok zich echter terug. Om deze reden besloten ze een relatie met z’n drieën aan te gaan en dit avontuur samen te beleven. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement

Dr. Nicole LePera is een klinisch psycholoog, getrouwd met Lolly, werkzaam in de Verenigde Staten, op sociale media bekend onder het pseudoniem the.holistic.psychologist. Op haar profielen deelt ze haar ervaringen waarbij ze altijd probeert de wetenschappelijke en psychologische implicaties te analyseren. Tijdens een conventie ontmoette ze een collega van haar genaamd Jenna Weakland. Er was meteen een geweldige verstandhouding tussen de twee, zodanig dat Nicole besloot haar in haar bedrijf aan te nemen. De relatie tussen de twee werd steeds intiemer, zozeer zelfs dat er iets begon te ontstaan.

Jenna legde Nicole uit dat doordat ze haar en Lolly leerde kennen, ze gevoelens voor hen beiden begon te krijgen. Ze was in voor iets nieuws en onverwachts, omdat ze nog nooit een relatie had gehad die niet monogaam was. Aanvankelijk was het een zeer complexe situatie.

Advertisement

"Jenna - legde Nicole uit - liet ons allebei op verschillende tijdstippen zitten en zei dat ze romantische gevoelens voor ons beiden had. Lolly en ik hadden het nog nooit over een trio gehad. Deze situatie schokte me geestelijk, emotioneel en mentaal. Ondanks alles is het een situatie vol vreugde. Het is geen gemakkelijke situatie, maar ik weet dat ik een echte relatie heb. We zijn meer dan een polyamoreuze relatie, we zijn familie, beste vriendinnen, een team. Ik hou ervan om samen met hen een leven op te bouwen, ik wil niet te veel over de toekomst nadenken, ik leef gewoon met hen en ik voel me goed".

Wat vind je van deze situatie?

Advertisement