Hij vraagt ​​aan kunstmatige intelligentie een programma om gewicht te verliezen: de resultaten zijn verrassend

Janine image
door Janine

21 Juni 2023

Hij vraagt ​​aan kunstmatige intelligentie een programma om gewicht te verliezen: de resultaten zijn verrassend
Advertisement

Veel mensen willen afvallen of gewoon een strakker lichaam en fit blijven door te proberen te sporten en gezond te eten. Het zelf doen is echter niet altijd voldoening gevend en soms is het nodig om de hulp in te roepen van professionals in de sector, zoals voedingsdeskundigen en personal trainers. Een Amerikaanse man dacht er echter over om zich tot kunstmatige intelligentie te wenden en geweldige resultaten te behalen dankzij ChatGPT. Laten we eens kijken hoe en welke resultaten hij in korte tijd heeft behaald.

via West Observer

Advertisement
Greg Mushen/Facebook

Greg Mushen/Facebook

Greg Mushen, uit Seattle, in de VS, heeft besloten om zich niet tot zomaar een personal trainer te wenden om af te vallen en weer in vorm te komen, maar om te vertrouwen op kunstmatige intelligentie om zijn doel na te streven. Toen hij ChatGPT eenmaal had ontdekt, dacht de man dat dit de oplossing zou kunnen zijn: na slechts drie maanden gebruik van de chatbot lukte het hem zelfs om 12 kilo af te vallen. Mushen wijdde zich met name aan hardlopen, fysieke activiteit met een regelmatige inzet. Zijn advies is namelijk om langzaam te beginnen en dan geleidelijk de intensiteit op te voeren.

De man beweert dat het trainingsprogramma dat hem door het kunstmatige intelligentieprogramma werd aanbevolen, hem in eerste instantie vrij eenvoudig leek, waardoor hij veel twijfels had over de mogelijke effectiviteit ervan.

Advertisement
Chat GPT Open AI

Chat GPT Open AI

"Ik vond het heel vreemd dat de stappen zo gemakkelijk waren. Ik ben een vindingrijk persoon, dus het was het tegenovergestelde van hoe ik het intuïtief in mijn eentje zou hebben gedaan. Ik had de neiging om heel snel te gaan, op te branden." Tot zijn verbazing begon de training hem echter met het verstrijken van de dagen steeds meer te stimuleren, zonder dat hij uitgeput raakte van de inspanning. Zijn algemene statistieken zijn enorm verbeterd, zozeer zelfs dat hij veel energie heeft.

Na slechts 90 dagen is Greg dus bijna 12 kg afgevallen en is hij als nooit tevoren gepassioneerd door de sport, zozeer zelfs dat hij het tempo van zijn 6-jarige dochter kan bijhouden. Hij sluit niet uit, nu hij deze resultaten heeft behaald, zijn plan uit te breiden met een hardloopcoach. Wat vind je van zijn ervaring? Vertrouw je je trainingsprogramma toe aan kunstmatige intelligentie of geef je de voorkeur aan meer traditionele methodes, zoals de sportschool en een echte personal trainer?

Advertisement